VOR i 3D-video

Ifølge videoen nedenfor får VolvoOceanRace dekning med 3D-video om bord. VOR-båtene har egen kameramann i hver båt på alle etapper. Knut Frostad innførte mediacrew som en fullverdig del av besteningen i forrige utgave av VOR, og gjorde mediemessig revolusjon av livet om bord på en jordomseilende racerseiler.
Frostad fikk vist fram smørsida av en ekstremsport kjennetegnet av tørrmat, konstant ubehag, hvor soving er en dryppende våt berg- og dalbane og toalettbesøk kan være den mest fysisk krevende aktiviteten enkelte dager. Mediacrew har til oppgave å fortelle om bord-historien fra racet. Han kan ikke kan delta aktivt i seilingen.
En VO70-båt har flere dusin videokamera om bord, både fastmonterte og bevegelige. Noe av det vanskeligste er å holde alle elektroniske duppeditter i gang i et miljø av konstant sjøsprøyt, hiving, rulling og stamping.
Som HD-video var det for to år siden, annonserer VolvoOveanRace at 3D-video er et neste nivå for bildematerialet vi kan vente oss når regattaen starter til høsten.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.