Baark og Aja spilte best

finnreg

Det lille kulturprogrammet Harstad hadde satt sammen after sail for slitne, men lykkelige båtfolk satt som smatt i en biffrestaurant for mannskapet fra 15 båter som stilte på startlinja. Strålende sol, musikk fra land, kulturminister til stede, Dagsrevy-innslag, sjarmige tromsøværinga og lynraske lofotinga. Festspillregattaen 2009 blir husket som en festforestilling av en regattahelg.

Baark (HSF) stakk av med seieren i LYS1, foran Martine (SSF) og Skarv II (HSF). Aja (HSF) gikk raskest av alle i LYS2, foran Amazing Race (LSF) og Hayabusa (TSF). Resultatene blir presentert i sin helhet her på sida så snart vi kan, i mellomtida legger vi ut EN DRØSS med bilder. Værsågod!

Posted via email from ohoi


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.