Harstadvinnere i Finnsnesregattaen

Finnsnesregattaen gikk av stabelen i helga, og såvidt Harstadseil.no har forstått stakk Knut Aarøen og Baark av med førsteprisen i sin LYS-klasse. Men vi finner ingenting på sidene til Senja SF. Er det noen som vet beskjed, så vær grei å send en beskjed. Vi vil gjerne vite hvor mange båters om var med, hvor mange fra Harstad, hvem flere enn Baark (som med nyskåren seilgarderobe ventelig blir livsfarlig på regattabanen i år) tok premier, vær, forhold etc. Bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor her!

Posted via email from ohoi


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.