Lyst å seile på Villanda?

villanda_700px

Ohoi der! Seilsesongen nærmer seg ENDELIG, og Villanda kryper snart ut av vinterhammen.

Vi ønsker å styrke mannskapsstammen med folk som står for en støyt, kan ta et tak og ha mye artig imens.

Ikke vært ombord i en 42 fot seilræser før? Helt i orden. Ingen av oss er proffer, her om bord flyter vi på entusiasmen.

Villanda har et minimumsprogram med deltagelse i fire større regattaer:

Harstadregattaen

Festspillregattaen

Vestfjordseilasen

Tjeldsundregattaen.

Seilmiljøet har ennå ikke bestemt seg for om det blir et fellesarrangert NNM i Lødingen i år også. og  vi tar det til vurdering etter hvert,

Vi planlegger å stille på ALLE onsdagsregattaer både før og etter ferien.  Det innebærer innsats ca tre timer på tidlig kveldstid stort sett hver onsdag fra ca mai. Første seilas i serien er ennå ikke fastsatt. Onsdagsseilasene er den viktigste treninga for Villanda, og det er et mål å ha flest mulig med hver gang.

Og hvor mange er flest mulig? Det går helt fint å seile Villanda med to personer og en autopilot. Men det er MYE artigere å ha med masse folk. Det optimale er 8-10 personer.

La det være presisert nok en gang: Det er plass til både vante seilere og folk som aldri har satt sine tær om bord i en seilbåt før.

Villanda er en av de best egnede seilbåter å lære å seile i. Millioner av trimkombinasjoner, og hun gir øyeblikkelig beskjed når du gjør noe galt. Og når du gjør det rette.

På sitt beste seiler hun fra rubbel og bit, men å holde henne i maksfart er som å balansere på slakk line med fire pils under sydvesten.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.