Villanda med nytt (gammelt) storseil


Gumor Kine, Knut og Ola på Villanda etter endt dyst onsdag.

Vi tester ut noen andre seil enn konkurranseseilene i onsdagens regatta på vågsfjorden. Skrpn har kneppet av storseilet og hengt opp et fullspila, litt kraftigere dacronseil. Samtidig skal vi forsøke en diger ener-genoa i kevlar/mylarduk, og se om 1) reparasjoner holder, og 2) vi klarer å få det til å stå på menneskemåten.

Skulle han bli ruskat, hadde vi en halvspila treer jeg er litt spent på om vi fikk til å stå på skikkelig vis. Tung, flat og forhåpentligvis sterk nok til en friskbris – eller til og mer en mer gajllat kuling.

Som det blei, blei det treer og to rev. LIte folk ombord, tung sjø – som lette Villanda er følsom for – men ganske bra seiling likevel. Vi kom først inn, knappe halvminuttet før Aja, men bare akkurat så det holdt på høyden. Vi strekte vel målllinja en bitteliten smule.

Gode erfaringer med det nygamle storseilet, står som en prest. Skal sette noen lus i det så det går å lese bedre etterhvert.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.