Teller på knappene

Skogøys krigere har sendt ut følgende melding til slitasje venner:
> > Til Alle «Skogøys» Venner.
> > Det er travle tider for styret i «Skogøys» Venner. De har vært på inspeksjon i Stockholm, hvor det ble avdekket et prosjekt anslått til ca 15 millioner og 90 årsverk.
> Det har vært store diskusjoner i styret om dette er realistisk, om det er for stort, om vi bør gi opp. Vi ønsket å se responsen fra medlemmene og det ble en meget positiv overraskelse.
> Vi hadde ikke regnet med så mye økonomisk støtte. Så takket være deres støtte valgte styret å arbeide videre med prosjektet.
> Det har vært møtevirksomhet hver kveld for å avklare alle forhold og eventualiteter, som avtale med selger, advokatbistand for å sjekke avtaler, forsikring, slepekostnader, kaiplass osv…
> Vi vet at uansett hva vi gjør så får vi kritikk. Gir vi opp prosjektet så blir det galt, å starte restaurering til millioner vil også oppfattes som galskap hos noen.
> I kveld er det skrevet under avtale med selger. Hvis denne godkjennes av Kronofogden i morgen, starter «Skogøy» sin ferd mot Norge på fredag.
> > Da vil alle som har bekreftet at de skal gi økonomisk få lov til å betale. Så i dag, onsdag, håper vi og kunne gi endelig beskjed om at alt er godkjent.
> > Vårt kontonummer er fortsatt 4605 41 17426
> > > For styret Eilif Gabrielsen
> (kasserer og medlemsinformant)email

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.